Despre noi

Cele mai inspirate decizii constituie rezultatul unei colaborări deschise. În dorinţa de a sosi în întâmpinarea partenerilor noştri, le punem la dispoziţie o echipă de profesionişti, adaptabilă stilurilor şi preferinţelor dintre cele mai diversificate, care poate transforma o locuinţă într-un spaţiu de vis.

Încercăm, de fiecare dată, să le facem cât mai uşoară munca clienţilor noştri, prin oferirea de consultanţă la fiecare pas al proiectului. Aşadar, dacă te numeri printre colaboratorii VISARIA, nu te vei confrunta cu situaţii de criză pe tot parcursul amenajării, deoarece vei avea mereu alături consultanţi inspiraţi care să te ghideze, arhitecţi pricepuţi care să te îndrume în proiectare şi designerii talentaţi care vor conferi un plus de valoare casei tale.

Ne plac lucrurile simple, însă nu lucrăm simplist. Căutăm inspiraţia în cele mai diverse surse, pentru a putea inspira la rândul nostru. Suntem pasionaţi de artă, iubim frumosul. Apreciem iniţiativa şi încurajăm creativitatea. Deşi nu ne defineşte o înşiruire de valori sau principii, există câteva pe care le urmăm fără abatere:

  • Colaborarea
  • Orientarea spre client
  • Performanţa
  • Prestigiul
  • Rafinamentul

Consultanță

Cine a spus că unu plus unu însumează întotdeauna doi? Dacă adunăm visele tale şi priceperea noastră, putem obţine infinit mai mult.

Design

Tradiţional, modern, minimalist, indiferent de stilul preferat, când vine vorba de tendinţe în arhitectură şi design este esenţial să apelezi la sfatul unor profesionişti, dacă îţi doreşti ca rezultatele să se ridice la înălţimea aşteptărilor.

CONTACTEAZĂ-ne

VISARIA DESIGN SRL

Adresă: Str. Pantelimon Halipa nr. 3, Cladirea C1 700612 Iasi

Telefon: +40 (0) 232 240 499

Email: office@parchet-online.ro


PROGRAM showroom

Luni - Vineri: 09.00 - 18.00

Sambătă: 09.00 - 13.00

Duminică: Închis