Parchet laminat EPL046 Stejar Newbury deschis Egger 8mm clasa trafic 32 CLASSIC

Parchet laminat EPL046 Stejar Newbury deschis Egger 8mm clasa trafic 32 CLASSIC

0 out of 5

42,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Stejar Newbury deschis, cod décor: EPL046, grosime: 8mm, clasa de trafic: 32, dimensiune placă: 1.291 x 193 mm, 1,99 m²/cutie, tip de placă: CLASSIC, structură placă: Omnipore.
Proprietăți antistatice – Datorită proprietăților antistatice, încărcarea electrostatică este redusă.

mp

Descriere

Pardoseala laminată EGGER cu aspect clasic de plăci de lemn

Laminatul Stejar Newbury deschis are un aspect natural de lemn, în nuanță deschisă. Pardoseala laminată Egger PRO este de înaltă calitate, în tendințe și ecologică. Acest decor deschis de stejar cu aspect armonios emană naturalețe și este ideal pentru stilul de locuit natural. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Pardoseala laminată PRO se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic normal, precum birouri și magazine. Această pardoseală poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 20 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Rezistentă
  • Rezistentă la UV
  • Ușor de întreținut
  • Sănătoasă pentru locuințe
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Naturală, pe bază de lemn

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

S-ar putea să-ți placă și…

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: