Parchet laminat EPL053 Stejar Corton închis Egger 8mm clasa trafic 32 CLASSIC

-10%

Parchet laminat EPL053 Stejar Corton închis Egger 8mm clasa trafic 32 CLASSIC

0 out of 5

42,00 lei 38,00 lei /mp

Oferta expiră în:
25Zile16Ore00Minute20Secunde

Parchet laminat Egger Stejar Corton închis, cod décor: EPL053, grosime: 8mm, clasa de trafic: 32, dimensiune placă: 1.291 x 193 mm, 1,99 m²/cutie, tip de placă: CLASSIC, structură placă: Natural Pore.
Proprietăți antistatice – Datorită proprietăților antistatice, încărcarea electrostatică este redusă.

mp

Descriere

Pardoseala laminată EGGER cu aspect clasic de plăci de lemn

Stejar Corton închis este un decor laminat elegant, cu aspect de stejar, cu contrast redus de culoare. Pardoseala laminată Egger PRO este de înaltă calitate, în tendințe și ecologică. Prin nuanța de culoare închisă se reduce efectul rustic al stejarului. Astfel, pardoseala are un aspect modern și se adaptează la amenajarea atemporală a spațiilor de locuit. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Pardoseala laminată PRO se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic normal, precum birouri și magazine. Această pardoseală poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 20 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Rezistentă
  • Rezistentă la UV
  • Ușor de întreținut
  • Sănătoasă pentru locuințe
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Naturală, pe bază de lemn

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

S-ar putea să-ți placă și…

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: