Parchet laminat EPL073 Stejar Whiston închis Egger 8mm clasa trafic 32 LARGE

-11%

Parchet laminat EPL073 Stejar Whiston închis Egger 8mm clasa trafic 32 LARGE

0 out of 5

47,00 lei 42,00 lei /mp

Oferta expiră în:
28Zile10Ore35Minute20Secunde

Parchet laminat Egger Stejar Whiston închis, cod décor: EPL073, grosime: 8mm, clasa de trafic: 32, dimensiune placă: 1.291 x 246 mm, 2,54 m²/cutie, tip de placă: LARGE, structură placă: Omnipore.
Proprietăți antistatice – Datorită proprietăților antistatice, încărcarea electrostatică este redusă.

mp

Descriere

Pardoseala laminată EGGER cu aspect de plăci de lemn late

Stejar Whiston închis, este un laminat natural, cu aspect de lamele de diferite lățimi. Pardoseala laminată Egger PRO este de înaltă calitate, în tendințe și ecologică. Prin lățimile diferite ale lamelelor în nuanță clasică de stejar se accentuează naturalețea pardoselii adecvate pentru stilul de locuit natural. Formatul lat combinat cu teșitura pe toate laturile pune în valoare aspectul de casă de la țară. Pardoseala laminată PRO se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic normal, precum birouri și magazine. Această pardoseală poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 20 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Rezistentă
  • Rezistentă la UV
  • Ușor de întreținut
  • Sănătoasă pentru locuințe
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Naturală, pe bază de lemn

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

S-ar putea să-ți placă și…

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: