fbpx

Parchet laminat EPL125 Stejar Waltham maro Egger 8mm clasa trafic 32 LARGE

Parchet laminat EPL125 Stejar Waltham maro Egger 8mm clasa trafic 32 LARGE

0 out of 5

46,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Stejar Waltham maro , cod décor: EPL125, grosime: 8mm, clasa de trafic: 32, dimensiune placă: 1.291 x 246 mm, 2,54 m²/cutie, tip de placă: LARGE, structură placă: Omnipore.
Proprietăți antistatice – Datorită proprietăților antistatice, încărcarea electrostatică este redusă.

mp

Descriere

Pardoseala laminată EGGER cu aspect de plăci de lemn late

Stejar Waltham maro este un décor clasic de stejar cu noduri și flori de culoare caldă, maro. Pardoseala laminată Egger PRO este de înaltă calitate, în tendințe și ecologică. Culoarea caldă, maro face ca pardoseala cu fibre lemnoase naturale să aibă un efect clasic și este ideală pentru stilul de locuit atemporal. Formatul lat pune în valoare podeaua rustică. Pardoseala laminată PRO se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic normal, precum birouri și magazine. Această pardoseală poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 20 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Rezistentă
  • Rezistentă la UV
  • Ușor de întreținut
  • Sănătoasă pentru locuințe
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Naturală, pe bază de lemn

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

S-ar putea să-ți placă și…

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: