fbpx

Pardoseală design EPD011 Stejar periat gri Egger 5mm clasa trafic 33 LARGE

Pardoseală design EPD011 Stejar periat gri Egger 5mm clasa trafic 33 LARGE

0 out of 5

135,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Stejar periat gri, cod décor: EPD011, grosime: 5mm, clasa de trafic: 33, dimensiune placă: 1.295 x 243 mm, 2,52 m²/cutie, tip de placă: LARGE, structură placă: Deepskin.
Self Repair – Urmele de pe suprafață dispar în cel mai scurt timp.

Siguranța la pășire: R10 – Slip-resistance class

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Design cu aspect de placă de lemn lată

Stejar periat gri are un aspect distinct de lemn cu un caracter rustic. Pardoseala Egger PRO Design este foarte robustă, naturală și modernă. Datorită combinației echilibrate de culori, acest stejar marcant, cu periere profundă, are un efect foarte rustic și foarte viu. Formatul lat pune în valoare podeaua rustică. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită rezistenței la microzgârieturi și suprafeței autoregenerante, pardoseala rămâne frumoasă pe termen lung. Fiind prevăzută cu o structură antiderapantă a suprafeței, această pardoseală este adecvată în mod special pentru domenii cu trafic intens, în care un pas sigur este important. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 25 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Extrem de robustă
  • Rezistentă la microabraziune
  • Rezistentă la umiditate
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • 100 % fără PVC și plastifianți

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

S-ar putea să-ți placă și…

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: