Pardoseală plută EPC001 Stejar Waltham natur Egger 10mm clasa trafic 32 LARGE

Pardoseală plută EPC001 Stejar Waltham natur Egger 10mm clasa trafic 32 LARGE

0 out of 5

103,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Stejar Waltham natur, cod décor: EPC001, grosime: 10mm, clasa de trafic: 32, dimensiune placă: 1.292 x 245 mm, 2,22 m²/cutie, tip de placă: LARGE, structură placă: Deepskin.

Siguranța la pășire: R10 – Slip-resistance class

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Comfort cu aspect de placă de lemn lată

Stejar Waltham natur are un aspect natural de lemn, cu noduri și flori în culori naturale. Pardoseala Egger PRO Comfort este confortabilă, silențioasă și durabilă. Aspectul natural de stejar cu noduri și crăpături accentuează caracterul rustic al pardoselii și este adecvat stilului de locuit natural. Formatul lat pune în valoare podeaua rustică. Teșitura de pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită straturilor de plută integrate, pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Pardoseala PRO Comfort se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic intens. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere. Pardoseala poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 15 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Confort sporit la deplasare
  • Caldă
  • Izolatoare fonic
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Un climat sănătos în încăpere

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

S-ar putea să-ți placă și…

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: