Pardoseală plută EPC002 Stejar Waltham alb Egger 10mm clasa trafic 32 LARGE

Pardoseală plută EPC002 Stejar Waltham alb Egger 10mm clasa trafic 32 LARGE

0 out of 5

103,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Stejar Waltham alb, cod décor: EPC002, grosime: 10mm, clasa de trafic: 32, dimensiune placă: 1.292 x 245 mm, 2,22 m²/cutie, tip de placă: LARGE, structură placă: Deepskin.
Proprietăți antistatice – Datorită proprietăților antistatice, încărcarea electrostatică este redusă.
JUST clic! – Sistemul de instalare patentat EGGER JUST clic! garantează o instalare rapidă şi simplă fără a utiliza adeziv.
Siguranța la pășire: R10 – Slip-resistance class

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Comfort cu aspect de placă de lemn lată

Stejar Waltham alb are un aspect redus de lemn, cu noduri și flori de culoare elegantă, albă. Pardoseala Egger PRO Comfort este confortabilă, silențioasă și durabilă. Decorul viu de stejar cu noduri și crăpături are un efect armonios datorită nuanței de alb și face ca spațiul să fie deschis și prietenos. Formatul lat pune în valoare podeaua rustică. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită straturilor de plută integrate, pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Pardoseala PRO Comfort se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic intens. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere. Pardoseala poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 15 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Confort sporit la deplasare
  • Caldă
  • Izolatoare fonic
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Un climat sănătos în încăpere

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

S-ar putea să-ți placă și…

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: