Pardoseală plută EPC007 Stejar Waltham maro Egger 10mm clasa trafic 31 LARGE

Pardoseală plută EPC007 Stejar Waltham maro Egger 10mm clasa trafic 31 LARGE

0 out of 5

103,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Stejar Waltham maro, cod décor: EPC007, grosime: 10mm, clasa de trafic: 31, dimensiune placă: 1.292 x 245 mm, 2,22 m²/cutie, tip de placă: LARGE, structură placă: Deepskin.
JUST clic! – Sistemul de instalare patentat EGGER JUST clic! garantează o instalare rapidă şi simplă fără a utiliza adeziv.
Siguranța la pășire: R10 – Slip-resistance class

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Comfort cu aspect de placă de lemn lată

Stejar Waltham maro are un aspect clasic de stejar, cu noduri și flori de culoare caldă, maro. Pardoseala Egger PRO Comfort este confortabilă, silențioasă și durabilă. Culoarea caldă, maro face ca pardoseala cu fibre lemnoase naturale să aibă un efect clasic și este ideală pentru stilul de locuit atemporal. Formatul lat pune în valoare podeaua rustică. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită straturilor de plută integrate, pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Pardoseala PRO Comfort se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic intens. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere. Pardoseala poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 15 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Confort sporit la deplasare
  • Caldă
  • Izolatoare fonic
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Un climat sănătos în încăpere

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

S-ar putea să-ți placă și…

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: