Pardoseală plută EPC008 Stejar Taunton închis Egger 10mm clasa trafic 31 LONG

Pardoseală plută EPC008 Stejar Taunton închis Egger 10mm clasa trafic 31 LONG

0 out of 5

115,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Stejar Taunton închis, cod décor: EPC008, grosime: 10mm, clasa de trafic: 31, dimensiune placă: 2.050 x 245 mm, 2,51 m²/cutie, tip de placă: LONG, structură placă: Deepskin.

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Comfort ca placă rustică lungă, cu aspect de lemn

Stejar Taunton închis are un aspect modern de lemn cu culoare intensă, închisă. Pardoseala Egger PRO Comfort este confortabilă, silențioasă și durabilă. Stejarul cu crăpături marcante și pori deschiși la culoare, într-o nuanță de maro foarte închis, conferă spațiului o impresie exclusivă și se combină perfect cu mobilierul modern și atemporal. Plăcile lungi de pardoseală sunt ideale pentru spații mari. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită straturilor de plută integrate, pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Pardoseala PRO Comfort se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic intens. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere. Pardoseala poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 15 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Confort sporit la deplasare
  • Caldă
  • Izolatoare fonic
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Un climat sănătos în încăpere

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

S-ar putea să-ți placă și…

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: