Pardoseală plută EPC011 Stejar Alba deschis Egger 10mm clasa trafic 31 CLASSIC

Pardoseală plută EPC011 Stejar Alba deschis Egger 10mm clasa trafic 31 CLASSIC

0 out of 5

94,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Stejar Alba deschis, cod décor: EPC011, grosime: 10mm, clasa de trafic: 31, dimensiune placă: 1.292 x 193 mm, 1,75 m²/cutie, tip de placă: CLASSIC, structură placă: Deepskin.

Siguranța la pășire: R10 – Slip-resistance class

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Comfort cu aspect clasic de placă de lemn

Stejar Alba deschis are un aspect marcant de lemn, într-o compoziție armonioasă de culori. Pardoseala Egger PRO Comfort este confortabilă, silențioasă și sustenabilă. În ciuda crăpăturilor clare și structurii animate de lemn, aspectul deschis de stejar are un efect foarte echilibrat și conferă spațiului o senzație scandinavă. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită straturilor de plută integrate, pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Pardoseala PRO Comfort se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic intens. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere. Pardoseala poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 15 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Confort sporit la deplasare
  • Caldă
  • Izolatoare fonic
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Un climat sănătos în încăpere

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: