Pardoseală plută EPC012 Stejar Alba închis Egger 10mm clasa trafic 31 LONG

Pardoseală plută EPC012 Stejar Alba închis Egger 10mm clasa trafic 31 LONG

0 out of 5

115,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Stejar Alba închis, cod décor: EPC012, grosime: 10mm, clasa de trafic: 31, dimensiune placă: 2.050 x 245 mm, 2.050 x 245 mm/cutie, tip de placă: LONG, structură placă: Deepskin.

Siguranța la pășire: R10 – Slip-resistance class

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Comfort ca placă rustică lungă, cu aspect de lemn

Stejar Alba închis este un decor frapant de lemn, cu fisuri albe, pe o culoare aproape neagră. Pardoseala Egger PRO Comfort este confortabilă, silențioasă și durabilă. Stejarul cu câteva crăpături marcante albe are un efect liniștitor datorită culorii foarte închise și este perfect adaptat la stilul clasic de locuit. Plăcile lungi de pardoseală sunt ideale pentru spații mari. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită straturilor de plută integrate, pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Pardoseala PRO Comfort se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic intens. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere. Pardoseala poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 15 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Confort sporit la deplasare
  • Caldă
  • Izolatoare fonic
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Un climat sănătos în încăpere

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: