fbpx

Pardoseală plută EPC017 Piatră Alondra Egger 10mm clasa trafic 31 KINGSIZE

Pardoseală plută EPC017 Piatră Alondra Egger 10mm clasa trafic 31 KINGSIZE

0 out of 5

112,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Piatră Alondra, cod décor: EPC017, grosime: 10mm, clasa de trafic: 31, dimensiune placă: 1.292 x 327 mm, 2,11 m²/cutie, tip de placă: KINGSIZE, structură placă: Mineral.
Proprietăți antistatice – Datorită proprietăților antistatice, încărcarea electrostatică este redusă.

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Comfort în format mare, cu aspect de piatră

Piatră Alondra are un aspect ornamental, jucăuș, în nuanțe deschise de gri. Pardoseala Egger PRO Comfort este confortabilă, silențioasă și durabilă. Modelele ornamentale în nuanțe de gri deschis conferă spațiului individualitate. Formatul mare al plăcilor pune în valoare modelul. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită straturilor de plută integrate, pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Pardoseala PRO Comfort se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic intens. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere. Pardoseala poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 15 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Confort sporit la deplasare
  • Caldă
  • Izolatoare fonic
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Un climat sănătos în încăpere

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: