fbpx

Pardoseală plută EPC018 Frasin Tegern Egger 10mm clasa trafic 31 LONG

Pardoseală plută EPC018 Frasin Tegern Egger 10mm clasa trafic 31 LONG

0 out of 5

115,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Frasin Tegern, cod décor: EPC018, grosime: 10mm, clasa de trafic: 31, dimensiune placă: 2.050 x 245 mm, 2,51 m²/cutie, tip de placă: LONG, structură placă: Deepskin.
Proprietăți antistatice – Datorită proprietăților antistatice, încărcarea electrostatică este redusă.

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Comfort ca placă rustică lungă, cu aspect de lemn

Frasin Tegern are un aspect de lemn extraordinar, în nuanțe deschise, naturale. Pardoseala Egger PRO Comfort este confortabilă, silențioasă și durabilă. Zonele mai deschise de pe canturi și tonurile mai închise din mijloc accentuează nuanțele tipice de frasin și conferă pardoselii o suprafață animată, cu naturalețe convingătoare. Plăcile lungi de pardoseală sunt ideale pentru spații mari. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită straturilor de plută integrate, pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Pardoseala PRO Comfort se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic intens. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere. Pardoseala poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 15 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Confort sporit la deplasare
  • Caldă
  • Izolatoare fonic
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Un climat sănătos în încăpere

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: