fbpx

Pardoseală plută EPC019 Nuc Sarria Egger 10mm clasa trafic 31 LARGE

Pardoseală plută EPC019 Nuc Sarria Egger 10mm clasa trafic 31 LARGE

0 out of 5

103,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Nuc Sarria, cod décor: EPC019, grosime: 10mm, clasa de trafic: 31, dimensiune placă: 1.292 x 245 mm, 2,22 m²/cutie, tip de placă: LARGE, structură placă: Smoothtouch.

JUST clic! – Sistemul de instalare patentat EGGER JUST clic! garantează o instalare rapidă şi simplă fără a utiliza adeziv.

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Comfort cu aspect de placă de lemn lată

Nuc Sarria are un aspect marcant de parchet industrial de culoare deschisă, asemănătoare nucului. Pardoseala Egger PRO Comfort este confortabilă, silențioasă și durabilă. Lamelele oblice amintesc de parchetul industrial, iar culorile calde de nuc conferă pardoselii o imagine generală vie. Formatul lat pune în valoare podeaua rustică. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită straturilor de plută integrate, pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Pardoseala PRO Comfort se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic intens. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere. Pardoseala poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 15 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Confort sporit la deplasare
  • Caldă
  • Izolatoare fonic
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Un climat sănătos în încăpere

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: