fbpx

Pardoseală plută EPC025 Stejar Somerset gri Egger 10mm clasa trafic 31 KINGSIZE

Pardoseală plută EPC025 Stejar Somerset gri Egger 10mm clasa trafic 31 KINGSIZE

0 out of 5

112,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Stejar Somerset gri, cod décor: EPC025, grosime: 10mm, clasa de trafic: 31, dimensiune placă: 1.292 x 327 mm, 2,11 m²/cutie, tip de placă: KINGSIZE, structură placă: Deepskin.

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Comfort în format mare, cu aspect de lemn

Stejar Somerset gri are un aspect vioi de bloc cu aspect uzat, de culoare deschisă. Pardoseala Egger PRO Comfort este confortabilă, silențioasă și durabilă. Designul rustic de lemn, cu lamele longitudinale și transversale, de diferite dimensiuni, produce o imagine de ansamblu foarte animată. Caracterul puternic uzat al pardoselii este amplificat de impresia unor canturi parțial uzate. Formatul mare al plăcilor pune în valoare modelul. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită straturilor de plută integrate, pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Pardoseala PRO Comfort se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic intens. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere. Pardoseala poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 15 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Confort sporit la deplasare
  • Caldă
  • Izolatoare fonic
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Un climat sănătos în încăpere

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: