fbpx

Pardoseală plută EPC027 Stejar Madura Egger 10mm clasa trafic 31 LARGE

Pardoseală plută EPC027 Stejar Madura Egger 10mm clasa trafic 31 LARGE

0 out of 5

103,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Stejar Madura, cod décor: EPC027, grosime: 10mm, clasa de trafic: 31, dimensiune placă: 1.292 x 245 mm, 2,22 m²/cutie, tip de placă: LARGE, structură placă: Deepskin.

JUST clic! – Sistemul de instalare patentat EGGER JUST clic! garantează o instalare rapidă şi simplă fără a utiliza adeziv.

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Comfort cu aspect de placă de lemn lată

Stejar Madura este un decor de lemn absolut autentic, cu o combinație vioaie de nuanțe deschise și închise. Pardoseala Egger PRO Comfort este confortabilă, silențioasă și durabilă. Jocul de culoare extrem de variat și multe elemente de lemn marcante conferă stejarului naturalețe pură. Formatul lat pune în valoare podeaua rustică. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită straturilor de plută integrate, pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Pardoseala PRO Comfort se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic intens. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere. Pardoseala poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 15 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Confort sporit la deplasare
  • Caldă
  • Izolatoare fonic
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Un climat sănătos în încăpere

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: