fbpx

Pardoseală plută EPC028 Lemn Eureka Egger 10mm clasa trafic 31 LARGE

Pardoseală plută EPC028 Lemn Eureka Egger 10mm clasa trafic 31 LARGE

0 out of 5

103,00 lei /mp

Parchet laminat Egger Lemn Eureka, cod décor: EPC028, grosime: 10mm, clasa de trafic: 31, dimensiune placă: 1.292 x 245 mm, 2,22 m²/cutie, tip de placă: LARGE, structură placă: Smoothtouch.

JUST clic! – Sistemul de instalare patentat EGGER JUST clic! garantează o instalare rapidă şi simplă fără a utiliza adeziv.

mp

Descriere

Pardoseala EGGER Comfort cu aspect de placă de lemn lată

Lemn Eureka are un aspect creativ de lamelă îngustă, cu câteva lamele colorate. Pardoseala Egger PRO Comfort este confortabilă, silențioasă și durabilă. Lamelele longitudinale înguste, în culori deschise, sunt întrerupte de puncte colorate, astfel că imaginea clasică de parchet industrial dobândește un caracter creativ. Teșitura pe toate laturile creează un aspect perfect de podele din lemn. Datorită straturilor de plută integrate, pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Pardoseala PRO Comfort se poate utiliza în diverse moduri în toate spațiile de locuit și comerciale cu trafic intens. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere. Pardoseala poate fi montată flotant cu sistemul clic fără adeziv UNI fit!. Apelând la montaj profesionist, veți avea pardoseli frumoase pe termen lung! Pentru produsele utilizate în domeniul privat se oferă o garanție de 15 ani.

Avantaje:

  • TRANSPORT GRATUIT
  • Confort sporit la deplasare
  • Caldă
  • Izolatoare fonic
  • Rezistentă la UV
  • Adecvată pentru încălzirea prin pardoseală
  • Un climat sănătos în încăpere

Căutați o paletă mai mare de decoruri sau doriți să vă vizualizați propriile idei? Intrați pe VDS online si creați-vă propriul design

Date tehnice

Instrucţiuni de prelucrare

Broşură

Tocmai ai adăugat acest produs în coș: